Aujourd'hui, je me sentais nostalgique pour les années quand j'habitais en Chine et à Taiwan, surtout les spécialités régionales. Donc, j'ai essayé de faire un de mes plats préférés, "Stir Fried Aubergines". D'habitude ce plat est fait avec du porc haché (mais j'ai fait la version végétarienne). C'était absolument délicieux! Les enfants n'ont pas mangé le plat, mais les adultes de la famille ont tout mangé! Pour les directions en francais, contactez-moi.
Published: February 10, 2013
Total Time: 30 minutes
Yield: 2 servings (assuming this is a side dish and is eaten with a bowl of rice)
Ingredients:
1 medium sized eggplant (the longer Chinese eggplants are better for this dish)
1/4 cup of chopped green onions (green stems)
1 teaspoon of fresh chopped up garlic
1 nub of ginger, cut into 6 thin slices
4 thin slices of red chili pepper (more if desired)
2 teaspoons of soy sauce
1/5 teaspoons sugar
1 teaspoon sesame oil
1/4 cup of chicken broth (maybe a bit more)
a bit of salt (if necessary(
Directions:
Stir Fried Eggplant |
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